22.09.2018 – Eesti traditsioonilised kääritatud joogid

Me teame, kuidas keeta moosi või teha kompotti. Paljud marjad leiavad tee sügavkülma. Samas annab kodustest marjadest ja puuviljadest teha veel muudki põnevat ...

Just sellest, mida ja kuidas me plaanimegi 2018/2019 aasta Pereülikooli avapäeval rääkida.
Lisaks uurime, mis asi on fermentatsioon, millised omadused on erinevatel toorainetel ning kuidas teha asju õigesti, et nt veini asemel ei valmiks äädikas.

Õppepäeva viib läbipõllumajanduse ja keskkonnainstituudi, taimekasvatuse ja taimebioloogia õppetooli lektor Rein Lillak.

Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51006 Tartu,

tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844 

e-post: avaylemu.ee